You are currently viewing Петропавлівська школа мистецтв: нові досягнення на новій ниві

Петропавлівська школа мистецтв: нові досягнення на новій ниві

Учені Петропавлівської школи мистецтв досконало володіють не тільки практичними навичками гри на інструментах та вокального співу, а й відмінно орієнтуються у теоретичних аспектах музики.

Це доводять Діденко Катерина, Лантух Катерина, Старовойтова Єлизавета, які на чолі з викладачкою Ситнік Анною Анатоліївною вирішили спробувати свої сили у VII Всеукраїнському конкурсі з музично-теоретичних дисциплін «Odesa Music Olymp-2024». Від вимогливого журі наші дівчатка отримали високі нагороди.

-Маємо втішні результати Всеукраїнського конкурсу! – говорить Тетяна Довга, в.о. директора Петропавлівської школи мистецтв. – Старовойтова Єлизавета посіла друге призове місце, виконавши завдання складного рівня. Цього року дівчинка планує вступати до Дніпропетровської академії музики. Тому такий досвід для неї дуже важливий і необхідний.

Порадували своїми результатами і Діденко Катерина та Лантух Катерина, які посіли другі призові місця у своїх категоріях. Всі хвилювання вже позаду. Тож залишається найприємніше – привітати дівчаток та їхню вчительку!

Залишити відповідь