You are currently viewing Волейболісти Петропавлівки зіграли у фіналі Всеукраїнських змагань

Волейболісти Петропавлівки зіграли у фіналі Всеукраїнських змагань

Посівши призові місця у зональному та обласному етапах чемпіонату ВФСТ «Колос», волейболісти Петропавлівської громади отримали можливість зіграти у фіналі, де зібралися найсильніші команди з усієї України. Змагання проходили у місті Берегово Закарпатської області.

-У фінальних змаганнях боролися 15 команд-учасниць з різних куточків України, – говорить Ігор Клімов, капітан команди. – Слід зазначити, що всі збірні були на високому рівні, адже більшість волейболістів грають або грали в професійних та аматорських лігах. За результатом зустрічей, наші хлопці стали лише учасниками визначного етапу. Але ми гідно дали бій суперникам та продемонстрували красиві розіграші й цікаві поєдинки.

До збірної Петропавлівської громади увійшли: Клімов Ігор, Троян Роман, Симоненко Ілля, Савенков Андрій, Гампа Павло, Бабенко Владислав, Бідашко Максим, Ногаєв Дмитро, Кокін Максим, Третяк Євгеній. Тренує наших волейболістів Мустафаєв Олег.

Поїздка Петропавлівських спортсменів на Всеукраїнські змагання стала можливою за фінансової підтримки депутата обласної ради, директора АФ «Нібас» Романа Ковальського. Також команді допомагали меценати Андрійчук Олександр, Браціло Максим, Геник Руслан, Кравченко Олександр, Кравченко Сергій, Мороз Олександр, Омельченко Юрій та Клімов Ігор.

Залишити відповідь