You are currently viewing Делегація Петропавлівки переймала досвід Чортківської громади

Делегація Петропавлівки переймала досвід Чортківської громади

Місто Чортків відвідала делегація Петропавлівської громади Дніпропетровської області. Всі гості – працівники селищної ради, тож до Чорткова вони приїхали, аби обмінятись досвідом.

Під час зустрічі міський голова Чорткова Володимир Шматько розповів гостям про досягнення громади у сферах благоустрою, медицини, інфраструктури, економіки тощо.

– Нарешті сталося знайомство представників Петропавлівської громади з файним містом Чортків, – говорить Сергій Міщенко, представник делегації. – Особисто для мене це місто стало рідним, бо тут виросла моя дружина. За життям Чорткова ми давно спостерігаємо, багато чого ставимо в приклад нашим громадянам, в черговий раз доводячи, що неможливого не буває. Дуже вдячні за теплий гостинний прийом. Повернулися додому заряджені позитивом, корисною інформацією та дієвими порадами.

Особливо делегація із Дніпропетровщини цікавилась успішною проєктною роботою Чортківської міської ради та комунального підприємства «Агенція місцевого економічного розвитку», яка протягом останніх років дає чудові практичні результати. Гості також мали можливість оглянути інфраструктурні та соціальні об’єкти Чортківської громади. Важливою передумовою успішності місцевої влади є постійне навчання та обмін досвідом з органами місцевого самоврядування та громадами, що володіють інноваційними підходами та стимулюють економічний розвиток своїх територій.

Залишити відповідь