You are currently viewing Євгеній Динник: Лагодимо дороги, які потребують ремонту першочергово

Євгеній Динник: Лагодимо дороги, які потребують ремонту першочергово

Дороги комунальної власності з твердим покриттям на території Самарського старостинського округу вже давно вичерпали свій ресурс. Кожен водій знає, що стан дорожнього покриття, найперше, впливає на безпеку дорожнього руху.

Петропавлівською селищною радою у 2023 році були виділені кошти для ремонту доріг найбільш критичних відрізків. Після ретельного огляду дорожнього покриття населених пунктів Самарського старостату винесено спільне рішення – визначено відрізки вулиць, які потребують ремонту першочергово. А саме: вулиці Центральна, Північна, Берегова. Тим паче, що цими вулицями, у період офлайну, дітей до навчальних закладів возить шкільний автобус.

Після підготовчих заходів виконавець приступив до робіт. Було виконано увесь запланований об’єм роботи, загальною площею 1297 метрів квадратних, на загальну суму 1 мільйон 166 тисяч 400 грн.

– Кожен день рухаюся дорогою по вулиці Центральна до місця роботи, а після в магазин або на базар, – говорить Валентина Данильченко, жителька села. – Раніше дуже важко було пройти та проїхати по цій дорозі. Після ремонту стало набагато легше. Вірю, що всі наші дороги будуть відремонтовані.

По вулиці Центральній найщільніший трафік – автівки, трактори, пішоходи. Ще рік тому цей відрізок дороги був з вибоїнами. На даний час дорога рівна, без ям.

– Майже кожен день гуляю з сином рідним селом, йдемо, звісно, по вулицям, – говорить Іванка Ваньо, молода матуся. – Після ремонту доріг стало набагато комфортніше ходити пішки та їздити на спортивному велосипеді.

Євгеній Динник, староста округу, стверджує, що без підтримки керівництва та депутатів селищної ради ремонт доріг не вдалося б провести. І впевнений, що автошляхи населених пунктів нашої громади обов’язково будуть мати належний стан.

Залишити відповідь