You are currently viewing Що може жінка?

Що може жінка?

Конкретніше – чим може бути зайнята жінка напередодні Нового року? Готувати новорічний стіл? Та не цього року!

Вона, звичайна сільська жінка, може нарізати два відра вінегрету, зварити два лотка холодцю, зібрати пакунки з усього села у свою машину, відвезти все це на Чумацький Шлях. Там, на Чумацькому Шляху, розпакувати все, вивантажити, перевантажити на машини військових. Годувати поранених у машині швидкої допомоги.

Потім у вільну хвилину ухопити бензопилку і піти пиляти дрова – чоловіки із відкритими ротами стояли мовчки. Побачивши, як мимо везуть танк, попрохати у військових дозволу посидіти усередині. Сфотографуватися, викрикуючи гасла: «Вперед на орків!»

Дізнавшись, що у однієї із волонтерок зламався бус, зняти куртку і залізти під авто для діагностики. Виявивши причину, телефонувати майстрам. Поїхати в сусіднє село на СТО, щоб знайти майстра. Майстри, що взялись ремонтувати, здивувалися, наскільки точно вона описала причину.

А ще – допомогти встановити ялинку на Чумацькому Шляху за декілька годин до Нового року! Потім їхати додому, готувати вечерю для великої родини – чоловіка, доньок, зятів, чотирьох онуків.

Це один день із життя Людмили Приходько, жительки села Хорошого, мами захисника, тещі захисника.

Залишити відповідь