You are currently viewing У Петропавлівці упорядкували Алею Слави

У Петропавлівці упорядкували Алею Слави

У четвер, 2-го травня, на Алеї Слави, що в центральному парку Петропавлівки, завершили роботи з облаштування бруківки та упорядкування квітників. Працівники фірми-підрядника встановили нові бордюри, поклали тротуарну плитку. Робітники бригади з благоустрою висадили 200 саджанців петуній, які прикрашатимуть рукотворні клумби.

-Старанно, з інженерною точністю, працівники виміряли кожен відрізок ділянки алеї, де потім вкладали нову бруківку, – говорить Іван Леонов, заступник селищного голови. – Пам’ятне місце Петропавлівки своїм ошатним і урочистим виглядом символізує нашу глибоку вдячність всім Героям-землякам, які віддали своє життя за волю і незалежність України.

Загалом на облаштування Алеї Слави із селищного бюджету було виділено 171 тисячу 956 гривень. Працівники господарчої групи постійно доглядатимуть на алеї за квітами та стежитимуть за порядком.

-Оновлена Алея Слави нагадуватиме кожному, хто проходитиме чи проїжджатиме повз, якою ціною дається наша свобода, – говорить Лариса Замура, в.о. селищного голови. – Односельці не одноразово запевняли, що хочуть бачити такий меморіальний комплекс у нашому селищі. Адже пам’ять про полеглих захисників закарбована навіки в серцях кожного українця.

З самого початку облаштування Алеї Слави в центрі Петропавлівки люди з різних куточків громади приїжджають сюди, аби покласти квіти та вшанувати Героїв хвилиною мовчання.

-Я ходжу цією алеєю майже кожного дня, – говорить Валентина Прасол, вчителька-пенсіонерка. – Сльози скорботи самі навертаються на очі від одного тільки погляду на портрети ще молодих, вродливих, дужих юнаків та чоловіків. А в душі – сум, туга, невимовний біль… І єдине запитання «Коли ж скінчиться ця клята війна!?»

Залишити відповідь