You are currently viewing Ростислав Резніченко став призером Всеукраїнських предметних олімпіад

Ростислав Резніченко став призером Всеукраїнських предметних олімпіад

Педагоги Петропавлівського ліцею №2 завжди перебувають у творчій діяльності, під час якої якнайкраще розкривають здібності своїх учнів. Результатом їхньої роботи є участь здобувачів освіти в предметних олімпіадах та різноманітних конкурсах. Безумовно, для цього потрібний час, зацікавленість, жага до знань самої дитини, підтримка родини та наставників.

Яскравим прикладом успішної підготовки до предметних олімпіад є результати учня ліцею Ростислава Резніченка. Його останні досягнення у третьому етапі Всеукраїнської олімпіади з хімії – диплом призера!

-Ростислав є щорічним переможцем онлайн-олімпіад «На урок», де постійно отримує нагороди І-ІІ ступенів, – говорить Людмила Валентинівна, вчителька хімії Петропавлівського ліцею №2, – Минулого навчального року юнак увійшов у десятку кращих знавців хімії України. У Всеукраїнському рейтингу він став шостим серед сотні восьмикласників.

Цього навчального року Ростислав здобув ІІІ місце обласного етапу Всеукраїнських олімпіад з хімії. Хлопець виявляє високий рівень знань й з інших навчальних дисциплін. Перед олімпіадою з хімії він став бронзовим призером обласної олімпіади з правознавства.

Це, передусім, велика заслуга батьків, які заохочують дитину до навчання. Тож хочеться подякувати їм за співпрацю. А Ростиславу бажаємо не зупинятися на досягнутому, щоб й надалі підкорювати вершини знань.

Залишити відповідь