You are currently viewing Пральна машина та бензопилка для шпиталю від дітей-волонтерів із Олександрополя

Пральна машина та бензопилка для шпиталю від дітей-волонтерів із Олександрополя

Олександропільські діти-волонтери Платон, Артем, Аліна та Соня продовжують нести варту на блок-посту. Зібрані кошти направляють на придбання потрібних речей. У цьому їм допомагає староста Олександропільського старостинського округу Олександр Круковець. Адже зібрати кошти – це пів справи. А як їх витратити, щоб принести найбільшу користь, – це теж важлива задача.

Олександр Володимирович слідкує за ситуацією у навколишніх населених пунктах, де діють волонтери. Дізнається, у чому є потреба, і порадившись з дітьми, разом вирішують, що варто придбати у першу чергу.

Прочувши про стан справ у відділенні шпиталю і потребу військових та поранених, запропонував юним волонтерам купити для шпиталю пральну машину та бензопилку. Діти підтримали таку ініціативу. Олександр Володимирович разом з дітьми поїхали в магазини для придбання таких важливих речей. Побачивши дітей, продавці не могли не зробити знижки на товар.

Тож щасливі покупці, вони ж волонтери, задоволені покупкою приїхали до шпиталю. Із радістю дітей зустріли медики та військові. Здивуванню не було меж, коли староста розповів, що саме діти зібрали кошти на придбання пральної машини та бензопилки. Олександр Володимирович говорить, що кожен із поранених хотів обійняти дітей та подякувати. Медики провели екскурсію для юних волонтерів, щоб діти відчули, наскільки важлива їхня допомога.

Завідуючий відділенням висловив вдячність дітям:

– Волонтерство – рука допомоги, що рятує життя, в прямому сенсі, та наближає нас до перемоги! Наша пральна машина вийшла із ладу, ми її здали в ремонт. І не дивно, при такому навантаженні, адже бійців багато, потреба в пранні є постійно. Тому такий подарунок – нова пральна машина – безцінний! Велика вдячність за бензопилку! З початком зими та відключень світла перейшли частково на опалювання «буржуйок». З дровами проблем немає. Але потрібна бензопилка для деревини, яку нам привозять ЗСУ та ту, яку ми напилюємо самі старенькою бензопилою, яка ледве дихає. І ось ми вже маємо нову бензопилку, завдяки нашим юним помічникам! Щиро дякуємо цим неймовірним дітям – Бекетовій Аліні, Ісмайловій Соні, Русаненку Артему, Круковцю Платону.

Вони, без перебільшень, – гордість нашого народу!

Залишити відповідь