You are currently viewing Подарунки від квітникарок та лісничого переможцям

Подарунки від квітникарок та лісничого переможцям

Вулична акція «Сій квіти Перемоги» в Петропавлівці потішили всіх, хто отримав в подарунок пакетики насіння. Та організатори ГО «Стрімко медіа» спільно з партнерами приготували ще сюрпризи. Конвертики насіння були водночас і лотерейними квитками. Із 200 пакетиків 4 були щасливими – на них призначалися подарунки.

Палкі шанувальники краси і квітів Юлія Дудіна, Віра Федас, Валентина Філіп’єва та лісничий Олександр Динник приготували подарунки: набори насіння, квіти та саджанці.

Першими щасливцями стали Валентина та Ніна Миколаївна Полякови. Вони йшли в лікарню, зраділи, коли отримали насіння квітів. А ще більше – коли дізналися, що один з чотирьох пакетиків – виграшний. Отримали сертифікат та обіцяли після відвідування лікарні зайти в магазин «Дім.Сад.Город» за подарунком.

Ігор Корнєв з донькою Альоною щойно виїхали з двору. Зупинилися, взяли пакетики з квітами. І Альонин квиточок виграв саджанці від лісничого!

– На два дні приїхала додому, – сміяється дівчина. – І ось на тобі – виграш. Пощастило!

За саджанцем поїдуть за сприятливої погоди.

Ірина Прохода із Самарського поверталася додому з святковим тортом. Взяла насіння – і виграла сертифікат на 300 грн від магазину «Мальва». Тож жінка повернулася в магазин і вибрала букет рожевих тюльпанів.

Щасливий пакетик дістався і Антоніні Овсянік: їй у подарунок набор цибулинок гладіолусів від Валентини Філіп’євої.

Бажаємо нашим щасливицям мирної теплої сонячної весни! Хай квітнуть квіти Перемоги!

Залишити відповідь