You are currently viewing Педагоги Петропавлівки представили власний проєкт на молодіжному ідеятоні у місті Дніпро

Педагоги Петропавлівки представили власний проєкт на молодіжному ідеятоні у місті Дніпро

Каріна Лисяк, заступниця директора з виховної роботи Петропавлівського ліцею №1, на молодіжному ідеятоні #Solve_It у м. Дніпро презентувала творчу ідею свого навчального закладу. Головна тема проєкту – це відновлення та залучення молоді до відбудови в Петропавлівській громаді.

-Петропавлівський ліцей №1 бажає впровадити проєкт, тематикою якого є залучення молоді до громадського активізму, – говорить Каріна Лисяк. – Повномаштабна війна росії проти України зробила громадську активність і волонтерство частиною життя більшості українців. Молодь гуртується і запускає ініціативи, організовує заходи, вигадує проєкти, які наближають нашу перемогу.

На зустрічі в місті Дніпрі лунали вітальні слова від Владислава Яцука, директора Департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України. Промова Тараса Тополі, лідера гурту «Антитіла», зарядили учасників заходу мотивацією до діяльності. З відкриттям ідеятону також присутніх привітали представники UNDP та делегації ЄС в Україні.

-Ми вдячні організаторам за можливість долучитися до ідеятону, – продовжує далі Каріна Лисяк. – І вже не можемо дочекатися результатів впровадження нашої ідеї, отримати підтримку на її втілення у розмірі 3000 доларів США.

Ідеятон #SOLVE_IT організовано Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (UNDP) в Україні в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Залишити відповідь