You are currently viewing Патріотичне печиво на передову готує Настя Приходько

Патріотичне печиво на передову готує Настя Приходько

Настя Приходько живе і навчається в місті Дніпро. У село Хороше приїжджає до бабусі і дідуся на канікули. Разом із бабусею допомагала готувати передачі для наших захисників. Окрім смаколиків, Настя виготовляє ще й патріотичні сувеніри із бісеру.

Бабуся Людмила Миколаївна не лише готує передачі, а й власним автомобілем возить на пункти збору. Настя разом з бабусею побувала в шпиталі і в пункті харчування «Чумацький шлях». Дівчина кожному захиснику прикріпила на військову форму символічну карту України та вручила патріотичний браслет синьо-жовтого кольору з тризубом.

Зараз Настя повернулася у місто на навчання. Волонтерські поїздки разом з бабусею згадує часто та продовжує виготовляти сувеніри для захисників.

А недавно почали з мамою випікати патріотичне печиво. Мама випікає, а Настя прикрашає у синьо-жовтих фарбах. Печиво вийшло смачне – із якісних продуктів, довго не черствіє.

Саме до приїзду бабусі дівчина спакувала передачу і передала у село. У той час на вихідних був захисник. Тож дуже швидко подарунок потрапив за адресою: наступного дня печиво із патріотичною символікою підіймало бойовий дух захисників Бахмуту.

Залишити відповідь