You are currently viewing Зустріч психолога з батьками провели у «Просторі дружньому до дитини»

Зустріч психолога з батьками провели у «Просторі дружньому до дитини»

Сьогодні, 19 квітня, у «Просторі дружньому до дитини» Петропавлівської громади відбулася зустріч батьків з психологом-волонтером. Темою тренінгу обрали «Подолання стресу у час війни».

Психолога на зустріч з батьками запросила громадська організація «Дніпропетровська ліга соціальних працівників» за підтримки ЮНІСЕФ.

-Разом з психологом-волонтером проєкту Норвезького Червоного Хреста Оксаною Фалій ми провели тренінг для батьків наших юних відвідувачів, – говорить Людмила Меркулова, спеціаліст «Простору дружнього до дитини». – Заняття побудували через групи взаємопідтримки. На тренінгу батьки навчалися зберігати стабільний рівень психологічної та фізичної діяльності в несприятливих ситуаціях, обговорювали особливості адаптації до несприятливих змін.

Крім того, присутні батьки формували власну здатність знову ставати сильними, здоровими, успішними після впливу негативних зовнішніх факторів, тобто розвивали резильєнтність.

Організатори заходу подякували батькам, які завітали до них на тренінг. І запросили всіх охочих стати учасниками наступних занять.

Залишити відповідь