You are currently viewing Дмитро Грунський: Козацька міць передалася мені від дідуся

Дмитро Грунський: Козацька міць передалася мені від дідуся

22 вересня 2022 року відбулася онлайн-зустріч учнів 10-11 класів Петропавлівського ліцею №1 з Дмитром Грунським, випускником цієї ж школи, віце-президентом Всеукраїнської федерації армліфтингу, головним тренером збірної України, суддею національної категорії. Дмитро поділився своїми успіхами у спорті, розказав, як правильно себе мотивувати до тренувань та про особливості армліфтингу.

У 2006 році Дмитро закінчив Петропавлівську ЗОШ №1. Цього ж року вступив до Дніпропетровського інституту фізичної культури і спорту. У 2011 році отримав диплом магістра фізичного виховання. За час навчання займався спортом і науковою роботою.

Дмитро розповів учасникам онлайн-зустрічі, що його перший спортивний снаряд зварив йому батько. У родині тільки він професійно займається спортом. Але говорить, що у родині всі чоловіки сильні, як справжні українські козаки. Така міць передалася від дідуся Чирви Олексія Панасовича.

Учні із задоволенням приєдналися до розмови, їх цікавило, які улюблені нагороди, чи важко займатися спортом, як досягти такого успіху. Дмитро відповів на кожне питання. Зробив настанови хлопцям, які теж цікавляться спортом. Та пообіцяв обов’язково приїхати до рідної школи й показати майстер-клас армліфтингу та силові трюки.

Залишити відповідь