You are currently viewing Дитячий садочок «Тополька» відновив свою роботу в онлайн-форматі

Дитячий садочок «Тополька» відновив свою роботу в онлайн-форматі

З перших днів війни дитячі садочки Петропавлівської громади призупинили свою роботу. Діти повернулися під повний контроль своїх батьків, а працівники дошкільних закладів вимушені були перейти на простій. Але найменшим жителям необхідне спілкування з друзями та заняття для розвитку. Тож минулого року було вирішено відновити діяльність садочка «Сонечко» із неповним робочим днем. І нещодавно у режимі онлайн запрацював ще один заклад Петропавлівки – ЗДО «Тополька».

Досвідчені вихователі Петропавлівського дошкільного закладу №3 «Тополька» щоденно готують кожну зустріч в онлайні цікаво та змістовно. Тому діти залюбки відвідують заняття. Бо, навіть хай і через екран комп’ютера, а все ж спілкування з однолітками та своїми наставниками!

-Для всебічного розвитку наших маленьких жителів громади, на період воєнного стану в Україні, освітній процес у Петропавлівському ЗДО №3 «Тополька» здійснюється відповідно до організованих видів діяльності з використанням технології дистанційного навчання, – пояснює Катерина Маркова, начальниця відділу освіти Петропавлівської селищної ради. – Заняття проходять за посиланням, які надали вихователі груп. Тож хто бажає з батьків, аби їхні діти навчалися дистанційно у дитячому садочку, звертайтеся до керівництва садочка або до нас у відділ.

Педагоги закладу дошкільної освіти «Тополька» дбають про повноцінний розвиток малечі – добирають, створюють та надають освітній матеріал. Все це сприяє формуванню у дітей перших необхідних знань. Крім того, весело і цікаво проходять танцювальні руханки і творчі майстер-класи.

Колектив садочка обрав своїм завданням – використовувати всі можливі ресурси, в тому числі й онлайн, для відновлення освітнього процесу. Вихователі впевнені, що їхня діяльність допоможе діткам у майбутньому краще адаптуватися в суспільстві.

Залишити відповідь