You are currently viewing Все для рибалки є в магазині «Риболов. Огородник» ПП Лариси Шолупець

Все для рибалки є в магазині «Риболов. Огородник» ПП Лариси Шолупець

Спонсорами конкурсу до Дня рибалок стали власники магазину «Огородник. Риболов» Геннадій та Лариса Шолупець (приватний підприємець Лариса Шолупець). Тож, як говориться, Золотою рибкою конкурсу рибалок стала  господиня магазину.

Вони жваво відгукнулися на прохання зробити подарунок для переможця – прохали сертифікат на 500 грн. А потім Лариса перетелефонувала і сказала:

-Ми з Геною переговорили і вирішили, що треба нагородити не лише І місце, а й два призових: за І місце сертифікат на 1000 грн, за ІІ – 500 грн, за ІІІ – 300 грн.

Ми були вражені таким ставленням і такою чуйністю, небайдужістю! Тож нагородження переможців пройшло чудово і всі були задоволені подарунками.

Призери конкурсу Людмила Донченко з Хорошого та родина Міхно з Українського вже давно є активними покупцями цього магазину і купують тут необхідні речі для рибалки. Добрими словами відгукуються і про магазин, і про продавців, відзначають приязне спілкування і якісний товар.

Приватний підприємець Лариса Шолупець розповідає:

-Наш магазин працює вже більше 20 років. Думка про відкриття магазину такого напрямку обговорювалася у нас в сім’ї. Геннадій – любитель-риболов, я теж часто буваю з ним на риболовлі, тож маю уявлення, скільки всього треба, щоб впіймати рибу. Тому й вирішили, що у нашому магазині буде все необхідне для риболовлі.

Зізнається Лариса, що для неї рибалка – це насамперед відпочинок на природі. Їй затишно просто посидіти поруч з чоловіком, який рибалить. Хоча іноді й сама може взяти вудочку чи спінінг – любить рибалити на щуку. Процес риболовлі захоплює. Найчастіше родина виїжджає порибалити на Самару, Бик, на ставки. 

У магазині для риболовлі є все необхідне. Найчастіше купують прикормку, наживку, поплавки, вудочки. В залежності від попиту підприємці завозять все необхідне.

-Важливо знати, де саме будуть рибалити наші покупці. Якщо на Дніпрі – треба одні пристосування, для наших річок – інші. У  нашій місцевості найчастіше ловиться на ставку карась та короп, на річці  – щука. Приємно, коли покупці повертаються з рибалки і заходять в магазин, щоб розповісти про свої успіхи, показати фото впійманої риби. На цю тему більше спілкується Геннадій, він розпитує, де рибалили, на що клювало.

Пишаються господарі магазину, що на їх очах виростає покоління справжніх рибалок.

-Є у нас знайомі з Петрівки, – розповідає Лариса, – які від самого відкриття магазину – наші постійні покупці. Завжди приходив батько із маленьким сином. А тепер вже приходить самостійно дорослий парубок, якому батько передав своє захоплення. Нам приємно бачити колишнього хлопчика професійним рибалкою.

Радо зустрічають продавці дітвору, яка забігає зграйкою до магазину. Зазвичай хлопчаки прохають допомоги у виборі необхідного для риболовлі.

Заходять сюди військові, теж купують для рибалки.

-Розуміємо, як нашим захисникам хочеться у короткі години відпустки відпочити із вудочкою біля річки. Нам приємно з ними спілкуватися, вони завжди чемні, привітні. І повертаються з риболовлі та розповідають про успіхи. Це дуже для нас важливо.

Окрім всього необхідного для риболовлі, у магазині ще є товари для садівництва та городництва – насіння, добрива, протруйники.

Щиро вдячні Геннадію та Ларисі за спонсорську допомогу в проведенні конкурсу! Бажаємо успішного розвитку бізнесу!

Залишити відповідь