You are currently viewing Володимир Макогон: бензопила у наш час – незамінний інструмент в господарстві

Володимир Макогон: бензопила у наш час – незамінний інструмент в господарстві

Магазин «Кентавр» знаходиться на центральному ринку смт Петропавлівка. Власник торговельного закладу є Володимир Макогон. Він говорить, що останнім часом покупці все частіше замовляють у нього бензопили.

– Господарю приватного будинку або дачі потрібен набір бензоінструментів, до яких входить бензопила, вкрай необхідна в осінньо-зимовий час, – розповідає Володимир Макогон. – Бензопила – незамінна помічниця, щоб зробити дрібний ремонт споруд, обрізати сучки на деревах, напиляти дров для опалення приміщень.

Які ж критерії врахувати при виборі інструменту: потужність пили, довжина робочої частини – шини, конструкція ланцюга, забезпечення безпеки, фірма-виробник та ціна.

Бензопили, що випускаються зараз, поділяються на побутові, напівпрофесійні (фермерські) і професійні. Їхня потужність коливається від 2 до 6 кВт.

– Вартість бензопил у нашому магазині становить від 2900 до 4900 грн, – пояснює Володимир. – Рекомендую покупцям щось середнє між наявними товарами. Наприклад, бензопила потужністю 4,2 кВт коштує 3400 грн.

Залишити відповідь